Caramel Pudding Layer Cake


Resep Puding Caramel Lapis Legit

How to make Caramel Pudding Layer Cake dishes, recipes:

Place the layer cake on the sides of the baking pan 20 cm diameter 7 cm high and giventhe distance of 1 cm.
Ingredients i: gosongkan granulated sugar. Pour the liquid a little bit milk while stirring until the sugar dissolves. Add the gelatin. Cook while stir until boil. Set aside.
Beat the egg whites until fluffy and a half. Add the sugar a little-a little while whippeduntil fluffy.
Pour the boiled milk a little-a little while shaken with low speed.
Pour in baking dish as tall as lapis legit. Let the half frozen. Chocolate biscuit on itgovernance.
Ingredients II: gosongkan asmpai granulated sugar dissolved. Pour a little bit of waterwhile stirring until the sugar dissolves.
Enter instant jellies and gelatin. Cook while stir until boil. Pour a little bit on top of the chocolate biscuits. Freeze.
For 10 pieces


The ingredients and spices in the recipe Caramel Pudding Lapis Legit above is as follows:
115 gram lapis legit, cut 3x2x1/2 cm

Ingredients Caramel Pudding Layer Cake:
50 g granulated sugar
300 ml fresh milk
1 packet gelatin powder
2 egg whites
25 grams sugar
200 grams of chocolate, biscuits without cream

Ingredients II Caramel Pudding Layer Cake:
150 g granulated sugar
450 grams ml water
1 1/2 teaspoons instant jelly
1 1/2 teaspoon of gelatin powder
0 Komentar untuk "Caramel Pudding Layer Cake"

Back To Top